Vedrørende et job indenfor profilvalsning og bukning af rør og rørbearbejdning med brug af bukkeværtøj til udstødningsrør

Har jeg ever nævnt min gemals gesjæft? Manden har arbejde med rørbearbejdning, udstødningsrør - http://www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm – , profilvalsning - http://www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm – , bukkeværktøj - http://www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm – og bukning af rør. Hvad, funderer I muligvis. Ja, det ville jeg gøre, så fremt jeg ikk levede med min mand og havde hørt om profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj ofte.

Profilvalsning, bukkeværktøj, bukning af rør og rørbearbejdning er for eksempel dét, man anvender til udstødningsrør til biler – eller udstødningsrør i kæmpe størrelser i industrien. Også de behagelige glatte gelænderrør, som hænger indgangshallen hos mit job. Min mand jobber med rørbearbejdning, profilvalsning og bukning af rør i både grafiske anlæg, hos fødevarevirksomheder og for en vindmølleproducent. Ret sejt. Og et kæmpe modstykke til mit arbejde. det ligger langt væk fra profilvalsning, bukning af rør, bukkeværktøj, rørbearbejdning og udstødningsrør.

Det er fornøjeligt, synes jeg, at vi deler totalt brogede passioner som profilvalsning, rørbearbejdning og anvendelse af bukkeværktøj bukning af rør til gode udstødningsrør i kontrast til Miu Miu’s nye items, butiksdrift og kollektionsindkøb

Jeg tænker på, hvad I derude beskæftiger jer med. Mon nogle af jer kender til profilvalsning, udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj og bukning af rør eller ligefrem selv har arbejde hos industrien.

Bukkeværktøj, profilvalsning, bukning af rør, udstødningsrør og rørbearbejdning blev hermed kommet ind på for første gang her på bloggis. Så nu hvor I er nederst i teksten ved I læsere lidt om min gemals job. I må forhøre jer, så fremt I overraskende for mig vil vide flere indlæg vedr. bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning, alternativt regner jeg med at lade jer slippe. Ha ha.