Omkring ros af mit sidste skoledag kostume, dramashop.dk og de andres sidste skoledag kostumer

Det var mega fornøjeligt i mandags, da klassen holdt sidste skoledag. Hele B-klassen fik morgenmad hos Anne-Sofie hvor vi tjekkede folks sidste skoledag kostumer. Undertegnede havde pingvin-udklædning på fundet på Dramashop.dk {dramashop.dk} og Selmas sidste skoledag kostume {dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63} var pilot. Hun havde helt selv syet sit sidste skoledag kostume. Tøsen er ret god til at sy. Ikke som mig. Jeg googlede derimod dengang da jeg skulle finde sidste skoledag kostumer hvor jeg fremskaffede mit sidste skoledag kostume webshoppen dramashop.dk.

Inden at jeg og de andre træffedes med de andre på årgangen fik vi taget mange platte selfies af os alle i diverse sidste skoledag kostumer. Andreas havde så også fundet sit sidste skoledag kostume hos Dramashop. Gudskelov kom vi ikke i det samme. Uuha. Orker faktisk ikk arrivere iklædt det samme som ham

Da vi havde klaret alle vores selfies med sidste skoledag kostumer skulle klassen op på aulaen. Mit sidste skoledag kostume købt ved dramashop.dk indkasserede en del smiger, og det gjorde flere af kammeraterne tillige for de respektive sidste skoledag kostumer. På skolen fik vennerne og jeg et øjeblik luret på de andres sidste skoledag kostumer og til slut langt om længe kaste rundt med karameller. Det var sååå skægt. Mest awesome dag ever.