Om familiehygge, begejstring for sit arbejde og overdrevent meget om hydraulikventiler, hydraulik fittings, hydraulik cylinder og hydraulikslanger

Har nogle af jer oplevet at nogen I kender er så begejstrede for deres gesjæft, at de 100 procent fortrænger, at alle andre ik erfarer deres erhvervsområde helt så udpenslet. Far har arbejde med hydraulikslanger [ht.hvht.dk/hydraulik-2/hydraulikslanger], hydraulikventiler, hydraulik [ht.hvht.dk/hydraulik-2] cylinder og hydraulik fittings og som I allerede har gættet … modebloggeren her har what so ever ide omkring hvad det er for noget. Manden forklarer mig utallige gange om hydraulik fittings, hydraulik, hydraulik cylinder [ht.hvht.dk/hydraulik-2/hydraulik-cylinder], hydraulikventiler og hydraulikslanger og hvordan de bruges. Det meste af min fars information er spildt på undertegnede.

Jeg er underholdt, i mens min fader opstarter på at køre på om hydraulik fittings, hydraulikventiler, hydraulikslanger og hydraulik cylinder. I det øjeblik begynder en form for ritual, hvor min søster & mig sukkende ser på hinanden og begge 2 fniser indvendigt uden en eneste lyd. Ak ja .. vores fader har længe beskæftiget sig med hydraulikslanger, hydraulik fittings, hydraulik cylinder og hydraulikventiler og holder stadig meget af det han har som beskæftigelse.

Jeg ønsker at prøve den kærlighed til arbejde personligt … og med det udgangspunkt kan det evt. hænde, at denne frøken frem for at sniksnakke om hydraulik fittings, hydraulikslanger, hydraulikventiler og hydraulik cylinder lidt overraskende en dag er den person, som at der sniksnakker konstant om ting der er akkurat lige så nørdet og passioneret over for mine egne børn. Grin. Det vil være fantastisk.